Gitre holder tyven ude


Vi vil alle gerne holde de ubudne gæster ude efter lukketid. I den forbindelse er et gitter en rigtig god investering som kan spare dig og din butik for meget. Hos Holstebro Låseteknik monterer og servicerer vi en række forskellige gitre, som dækker forskellige behov. Uanset hvilken løsning der passer bedst til dig, så er du meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dine muligheder og hvordan vi kan give dig den rette løsning. 

Fast gitter

Den mest simple form for gitter er et fast gitter som monteres en gang for alle. Vælger du et fast gitter fra Alux, kan du fjerne gitteret i en håndevending i de perioder, hvor du har brug for mere åbenhed.
 
Et gitter kan være af panserglas og dermed ”usynligt”.

Rullegitre

Rullegitre er i dag den mest anvendte form for bevægelig og mekanisk sikring. Rullegitrene er særdeles velegnede til skalsikring af en bygning eller sikring af facadevinduer. Du kan også anvende rullegitre til rumdelere og garageporte.  
 
Holstebro Låseteknik forhandler en række rullegitre fra Alux i sikringsklasse grøn og blå.

Jalousigitter

Safe Roller eller Safe 1000 type 30 er et nyt sikringsprodukt på det danske marked. Det er et lille og kompakt jalousigitter. Gitteret leveres som standard i hvid RAL 9010. Som ekstra udstyr kan vi levere en afdækningskasse i samme farve.  
 
Vi kan også levere gitteret med et lille smart indvendigt rullegardin i mange farver og mønstre.

Kontakt os

Kontakt os for uforpligtende demonstration og tilbud på gitre.
 
Tlf. 97 40 53 53
info@holstebrolaase.dk
Sikkerhedskategorier
Holstebro Låseteknik  |   Struervej 81  |   7500  Holstebro  |   9740 5353  |   info@holstebrolaase.dk