Pengeskabe til private


Sikkerhed mod brand og tyveri

Med et pengeskab fra Holstebro Låseteknik kan du sikre alt, som ikke må gå tabt
under tyveri eller en brand. Vi forhandler en lang række pengeskabe, sikringsskabe og pengebokse fra Herning Pengeskabsfabrik. Vores udvalg af pengeskabe består udelukkende af sikringsskabe som lever op til de gældende sikkerhedskrav og derfor kan du være helt sikker på, at dine værdigenstande, familiebilleder, valuta mv. er forsvarligt opbevaret i vores pengeskabe.
 

Et pengeskab er en god investering

Flere og flere vælget at investere i et pengeskab i deres privatbolig. Selvom mange nok forbinder et pengeskab med banker og Olsenbande film, så er et pengeskab en meget fornuftig investering for langt de fleste. For et pengeskab kan bruges til meget andet end opbevaring af kolde kontanter. Faktisk er der et stort antal af vores kunder, som investere i et pengeskab eller en pengeboks, med henblik på at have et sikkert sted til alle de ejendele som ikke kan værdisættes. Det kan være alt fra familiefotos og dokumenter til arvestykker og smykker. 
 
Uanset hvilke ejendele som du ønsker at opbevare på et sikkert sted, så er et pengeskab en rigtig fornuftig løsning. I en tid, hvor identitetstyveri mv. desværre er en stigende tendsens, giver et pengeskab en god mulighed for at opbevare pas og værdipapirer forsvarligt. 
 
Hvis du er i tvivl om hvilket pengeskab du skal vælge er du altid meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak omkring dine behov og hvilke pengebokse eller pengeskabe der kan matche dem. 
 
Kontakt os for et tilbud på pengeskabe eller sikringsskabe.
 
Tlf. 9740 5353
info@holstebrolaase.dk
Derfor
Holstebro Låseteknik  |   Struervej 81  |   7500  Holstebro  |   9740 5353  |   info@holstebrolaase.dk